Studio MZ als sparringpartner

Ambtelijk secretaris

Studio MZ is er voor de ambtelijk secretaris die zich wil onderscheiden met up-to-date kennis van ontwikkelingen en soms behoefte heeft aan een sparringpartner die je even een inhoudelijke vraag kan stellen. Studio MZ maakt je expert, serieus en onafhankelijk. Want we weten dat de rol van ambtelijk secretaris best solistisch en daarmee eenzaam kan zijn. Hoe fijn is het dan dat je op het moment dat jij het nodig hebt je terug kan vallen op een community van gelijkgestemden en het antwoord op jouw vraag maar een paar klikken weg is. Dan sta je toch net wat steviger in je schoenen in jouw advisering en ondersteuning naar de OR toe.

Studio MZ biedt een persoonlijk account voor (interim) ambtelijk secretarissen die het platform gebruiken om in contact te komen met andere AS-en en behoefte hebben aan betrouwbare informatie, voorbeelden en inspiratie. Je start altijd met een vrijblijvende proefperiode van 30 dagen om te ontdekken of Studio MZ iets voor jou is.

Na afloop van de vrijblijvende proefperiode horen we graag of je lid wilt blijven van de unieke medezeggenschapscommunity. Het lidmaatschap bedraagt € 21,- per maand.

Start proeflidmaatschap