Lid worden van Studio MZ

Studio MZ is hét online community platform wat medezeggenschappers en experts van binnen en buiten de organisatie verbindt. Ook vanuit de zorg, daar wij een samenwerking hebben met Zetje. Bij Studio MZ komen inspiratie, kennis, feedback, ruggespraak en ondersteuning samen door contact met betrokken gelijkgestemden.

In het unieke online community platform maak je samen van medezeggenschap een succes. Bij Studio MZ haal je het beste uit jezelf en het Mz-orgaan door onbegrensde toegang tot; inspiratie en nieuwe perspectieven, relevante en betrouwbare informatie in fijne vorm en handige tools om je Mz-werk makkelijker te maken. 

De online omgeving biedt directe toegang tot:

  • Online events: webinars, intervisie, vragenuur
  • Tools: infographics, video's, stappenplannen
  • E-learnings: WOR, Financiën, en meer
  • Community: Mz-leden en experts, besloten groepen, vraag-antwoord

Meld je nu aan en leer van anderen, vind niet het wiel opnieuw uit en gebruik praktische toepasbare kennis en tools waardoor jij vanaf vandaag je Mz-werk beter, leuker en slimmer maakt.

Fantastische community

Wat een mooi, vernieuwend platform! Het werkt allemaal zeer gebruikersvriendelijk. Fijne verdeling tussen onderwerpen en diverse hoofdthema's. Kortom een ideaal platform om snel en eenvoudig je weg te vinden. Het was wel even zoeken maar de handleiding zorgde ervoor dat ik vrij snel mijn weg kon vinden. 

Ook als je niet technisch bent kan je er gemakkelijk mee werken. En kom je er niet uit dan is hulp snel bij de hand. Mijn complimenten!

Jan Bubberman