Studio MZ als inspiratiebron

Mz-organen

Studio MZ is dé plek voor leden van een Mz-orgaan die hun taak professioneel willen uitvoeren, een serieuze gesprekspartner willen zijn voor de bestuurder en de belangen van de organisatie en zijn medewerkers vooropstellen. Nieuwsgierig, gedreven en vooruitstrevend. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bij vragen of moeilijke besluiten kun je terugvallen op de community.

Ook voor voorzitters die het belangrijk vinden om in contact te staan en graag hun Mz-leden willen inspireren en spiegelen is Studio MZ de place to be. Je verstevigt en verdiept je rol als aanvoerder, inspirator en klankbord.

Een lidmaatschap biedt toegang en verbinding voor het volledige Mz-orgaan. Alle leden kunnen een persoonlijk account aanmaken wat ze 24/7 toegang geeft tot de onbegrensde mogelijkheden van het community platform. Je start altijd met een vrijblijvende proefperiode van 30 dagen om te ontdekken of Studio MZ iets voor jullie is. 

Na afloop van de vrijblijvende proefperiode horen we graag of je lid wilt blijven van de unieke medezeggenschapscommunity. Het lidmaatschap als lid van een medezeggenschapsorgaan bedraagt € 21 per maand. Lidmaatschap voor de gehele ondernemingsraad is ook mogelijk.

Start proeflidmaatschap